Home
Fotoalbum
Orchestreleden
Contact

Bandleden van Orchestre Al-atlal

 

Nour-Eddine (Violist & Bandleider)

Nourdine geboren te Casa-blanca, Marokko, hij is de medeoprichter van Orchestre al-atlal. Hij houdt zich naast het spelen van viool ook bezig met de organisatie om de band heen als bandleider en contactpersoon. Zijn muzikale voorkeur is zeer gevarieerd van Chaabi, Charki en Elmalhoun tot Elgnaoui . Al deze stijlen zul je dan ook terughoren in het repertoire van Orchestre Al-atlal.

 

 

 

 

Orchestre al-atlal

Orchestre Al-atlal bestaat al sinds 2004. Ooit begonnen vanuit Orchestre Ismailia, besloten Nour-Eddine en Ahmed een nieuwe band op te richten en de basis te leggen van wat nu Orchestre Al-atlal is. Het orchestre heeft inmiddels vele optredens in binnen- en buitenland gedaan. Op bruiloften voelt Orchestre Al-atlal zich thuis. Orchestre al-atlal weet met haar 3 gespecialiseerde zanger altijd een enthousiast en bruisend optreden neer te zetten.

 

 

     

Abdelali (Cah3bi/Charqi zanger)

 

Moulay Ahmed Alaoui (Leadzanger)

 

Cheb Taha (Rai en Reggada zanger)

 

 

 

   

 

   

Mostafa (Drummer)

 

Redouane (Percussionist)

 

Said (Toetsenist)

 

 

 

 

 

 

 

Intresse in onze band?

Als u voor onze band kiest dan volgt er een persoonlijk gesprek voorafgaand aan uw feest. Tijdens dit gesprek bespreken we o.a. de planning van uw feestdag, muziekvoorkeur en andere zaken die van belang kunnen zijn om van uw speciale dag een geslaagd feest te maken. 

www.al-atlal.nl  | info@al-atlal.nl